Hyvää Uutta Vuotta 2017

Se on 1.1.2017 ja uusi vuosi, uudet kujeet, kuten sanotaan. Tein ennen vuoden vaihtumista kuvakollaasin Instagramin kuvistani 2016 best nine -sovelluksella nähdäkseni, mitä vuoteni pitikään sisällään.

raikastamenoa_full

Kollaasi on varsin värikäs: neljä kuvaa raakakakuista ja neljä smoothieista. Vuoteen mahtui paljon terveellisiä reseptejä, kolme raakakakkukahvilaa ja lisäksi pääsin osallistumaan kiinnostaviin workshopeihin ja kilpailuihin blogini ansiosta. Vuosi 2016 oli herkullinen ja toivottavasti uusi vuosikin on vähintään yhtä värikäs ja maistuva!

Kollaasi täydentyy syyskuussa julkaisemallani hääkuvalla ensimmäisen hääpäivän kunniaksi ja siitä päästääkin salaisuuteen, jonka haluan nyt täälläkin jakaa: toukokuussa meitä on kolme. Mahassani köllöttelee pienen pieni poikavauva, joka tulee tekemään vuodesta 2017 meille ihmeellisimmän ja jännittävimmän ikinä. Jos siis blogissa on hiljaista, niin olen todennäköisesti vertailemassa vaunuja tai kesto- ja kertakäyttövaippojen eroja tai sisustamassa asuntoa vauvakuntoon :)

Antoisaa, energistä, maistuvaa ja ennen kaikkea hyvää uutta vuotta kaikille!

Mainokset

3 thoughts on “Hyvää Uutta Vuotta 2017

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s