Kiireen keskeltä

Huh, nyt on pitänyt haipakkaa ja blogi on viettänyt hiljaiseloa. Keväällä tulee aina haalittua hommaa jos toista ja sama on käynyt taas tänäkin vuonna. Jotenkin sitä herää pimeän jakson jälkeen kuin talviunesta ja tulee keksittyä kaikenlaista puuhaa. Sitten yhtäkkiä huomaa, että alkaa olla jokaiselle hetkelle jotakin ohjelmaa.

Kevät on ehdottomasti opettajan ammatissa kiireisintä aikaa, kun tulee saattaa lukuvuosi päätökseen arviointien ja muiden asioiden osalta. Lisäksi olimme juuri luokkani kanssa kolmipäiväisellä leirikoulureissulla Vierumäen urheiluopistolla. Ja ravintolapäiväkin osuu vielä samaan syssyyn, johon osallistun siis huomenna. @raikastamenoa-instagramiin laitoinkin kuvan viime sunnuntaina, kun sain työvoiton 12 raakakakun urakastani. Alla oleva kuva on otettu aiemmin tekemistäni kakuista, mutta lähes sama setti on luvassa huomenna.

DSC06269

Töitä on jäljellä enää kaksi viikkoa, joten sen jaksaa helposti ja mielestäni kevät on ihana vuodenaika kiireestä huolimatta. Vihertävät puut, lähes kesältä tuntuvat päivät ja loman kutkuttava lähestyminen ovat joka vuosi yhtä mahtavia. Nautin täysin siemauksin, nauttikaa tekin. Mukavaa viikonloppua <3

DSC06513

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s