Taidetta ja kakkuja

Eilen oli Eeva Honkasen AT THE FETISH MARKET -nimisen näyttelyn avajaiset. Eevan työt ovat suuria ja yksityiskohtaisia tussipiirroksia.Töissä on paljon katsottavaa ja ne todella vangitsevat katsojan tutkimaan niitä. Näyttelyn teoksiin Eeva on saanut inspiraation viime kevään Afrikan matkaltaan ja niissä vilisee eläimiä, ihmisiä, silmiä, käsiä, naamioita, puunrunkoja, oksia ja simpukoita.

DSC05281

DSC05289

Eeva on työkaverini ja oli ihanaa, kun hän pyysi minua tekemään raakakakkuja avajaisvieraille. Sovimme, että teen mustaherukkakakkuja, joita tarjoilin myös ravintolapäivässä. Kakut olivat pienillä muokkauksilla samoja kuin nämä mustaherukkaleivokset. Kakut saivat kehuja jo tuolloin ja hyvin ne näyttivät maistuvan eilenkin. Aivan mahtavaa! Kutsuin tätä ensimmäiseksi kakkukeikakseni, sillä tämä oli ensimmäinen kerta kun noin iso joukko minulle tuntemattomia ihmisiä maistelee kakkujani. 80 kakkupalaa hupeni parempiin suihin nopeasti :)

DSC05285

Näyttely on nähtävillä Galleria Katariinassa 24.maaliskuuta saakka. Jos liikut Helsingin suunnalla, niin mene ihmeessä käymään ja ihastumaan upeisiin piirroksiin. Näyttelyn fb-sivut löytyvät tästä. Alla vielä kuva ihanasta taiteilijasta :)

DSC05288

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s