Ravintolapäivän tunnelmia

Eilen oli huikea päivä! Ravintolapäivän raakakakkukahvilani oli auki klo 12-17 ja myimme tuona aikana yli 60 kakkupalaa! Vieraita kävi tasaisesti tuon viiden tunnin aikana. Välillä oli useampi seurue samaan aikaan ja välillä tuli pieni tauko, mutta pian taas ovikello soi. Osa ihmisistä otti kakkua mukaan, mutta oli kiva, että moni myös jäi nauttimaan kakkunsa paikan päällä. Ihmisten kanssa oli ihana jutella ravintolapäivästä, kakuista, blendereistä ja ihan muuten vaan. Tunnelma kahvilassa oli lämmin ja siitä on kiittäminen juurikin ihania asiakkaita. Kiitos!

DSC05070

Kakut maistuivat asiakkaille hyvin. Suurimmat kehut sai vadelmakakku, mutta mustaherukka ja banaanisuklaakin hupenivat tasaisesti. Moni oli syönyt raakakakkuja aiemminkin, mutta joukossa oli myös ensimmäistä kertaa raakakakkua maistavia. Oli hienoa huomata, että hekin nauttivat kakuista.

Pohjois-Haagan alueella ja lähistöllä asuvat olivat iloisia siitä, että tälläkin puolella Helsinkiä on ravintolapäivän tarjontaa eivätkä kaikki ravintolat ole ydinkeskustassa.

DSC05072

DSC05080

Kahvilassa minulla oli apurina ystäväni Riikka, joka hoiti juomien keiton ja tarjoilun, jolloin minä sain esitellä kakkutarjontaa ja laittaa niitä lautasille. En olisi mitenkään selvinnyt yksin. Olen onnekas, että minulla on tuollaisia ystäviä, jotka tulevat auttamaan <3

DSC05079

Miika puolestaan auttoi ennakkojärjestelyissä, hoiti meille evästystä sekä rauhoitteli paniikkihepulin iskiessä :) Alfa-kissan panosta ei myöskään sovi unohtaa. Alfa viihdytti vieraita ja sai nauttia huomiosta koko päivän. Välillä se vetäytyi kiipeilytorniinsa tarkkailemaan tilannetta ja välillä kävi puskemassa jokaisen vieraan. Illalla katti oli ihan poikki, onhan seurakissan rooli todella väsyttävä!

DSC05083

Kahvilan pitäminen oli hieno kokemus enkä voi mitenkään jättää sitä vain yhteen kertaan. Innolla jo odottelen, milloin vietetään seuraavaa ravintolapäivää. Raikasta menoa -raakakakkukahvila avaa silloin taas ehdottomasti ovensa. Kunhan ei heti ensi viikolla..

Ps. Kakkujen reseptejä kyseltiin, niin tässä linkki aiemmin julkaisemaani mustaherukkakakkuun, jota eilenkin siis kahvilassa tarjoilin. Reseptistä tulee hieman pienempään vuokaan, mutta jos haluaa tehdä 24 cm vuokaan, niin ainekset kannattaa 1,5-kertaistaa.

Mainokset

3 thoughts on “Ravintolapäivän tunnelmia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s