Upside down

Luotto kaveriin, rohkeus kokeilla ja keskivartalon tuki olivat tärkeimmät elementit tänä sunnuntaina. Osallistuimme nimittäin kaveripariskunnan kanssa Herkkutrikoissa-tiimin järjestämälle pariakrobatian alkeiskurssille Lauttasaaren VETO CrossTraining-keskuksessa. En oikein tiennyt mitä oli luvassa, kun kurssi alkoi. Olin tietysti nähnyt kuvia toinen toistaan hienommista jooga-asennoista, joissa toinen parista liitelee kevyesti yläilmoissa ja toinen kannattelee häntä.

DSC04819
Ohjaajien taidonnäyte :)

Kurssin ohjaajat Ulrika ja Sami olivat loistavia. Ohjeet olivat selkeät, liikkeisiin annettiin vaihtoehtoja ja turvallisuuteen kiinnitettiin heti alusta asti huomiota. Mukana oli huumoria ja tunnelma oli rento. Aluksi teimme lyhyen lämmittelyn, jossa huomioitiin erityisesti ranteiden lämmittely ja aktivoitiin keskivartaloa. Lämmittelyn jälkeen aloitimme harjoittelemaan temppuja. Ulrika ja Sami näyttivät asennon ja kertoivat mihin piti kiinnittää huomiota. Ja sitten ei muuta kun harjoittelemaan! Temput tehtiin pareittain eli toinen oli base ja toinen lentäjä. Toinen pari oli aina varmistamassa eli spottaamassa. Koko ajan oli olo, että jos jokin menee nostossa pieleen, niin kaverit auttavat.

DSC04807

Aluksi asennot tuntuivat todella vaikealta ja paljon voimaa vaativilta. Kuitenkin pikku hiljaa alkoi löytää käsille ja jaloille oikeat kohdat, jolloin temput helpottuivat. Asennot vaativat paljon keskittymistä ja luottoa pariin. Lisäksi kommunikointi oli todella tärkeää. Kaksi tuntia hujahti hetkessä ohi ja temppuja oli tosi hauska harjoitella. Oli aivan huippu kurssi! Saattaa olla, että täällä kotona testaillaan näitä temppuja vielä joku ilta :) Kiitos ohjaajille ja kanssa temppuilijoille!

DSC04809

Mainokset

2 thoughts on “Upside down

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s